Slovenski knjižni sejem v Ljubljani bo od 23. do 27. novembra

4 novembra, 2016
0
0

Tudi letos bo od srede 23. do nedelje 27. novembra v Ljubljani v Cankarjevem domu Slovenski knjižni sejem. Predstavile se bodo vse slovenske založe, država v fokusu bo tokrat Italija. Mnogo bo spremljajočih dogodkov za obiskovalce, vstop je prost.

Sejem je priložnost za nakup daril in celo povsem novi naslovi se na tem sejmu izjemoma lahko prodajajo s popustom. (Sicer vemo, da za nove knjige 6 mesecev velja zakon o enotni ceni knjige – brez popusta končnemu kupcu.)

V predprazničnem času bodo tako Ljubljančani lahko večkrat obiskali Cankarjev dom, ob vikendih pa vselej pridejo obiskovalci iz vse Slovenije. Praktično je tudi to, da je sejem odprt do 20. ure, v petek in soboto pa celo do 22. ure in ga sproti obiščejo tudi obiskovalci koncertov in predstav v Cankarjevem domu.

Več o programu sejma najdemo na njihovi spletni strani: http://www.knjiznisejem.si/index.php/slv/

Tudi Založba Kmečki glas bo na svojem stalnem razstavnem prostoru v prvem preddverju  ponudila  knjižne uspešnice, prav vse knjige bodo naprodaj z 20% popustom, s popustom bodo naprodaj seveda tradicionalni koledarji, po katere prihajajo vsako leto zadovoljni kupci: Koledar za vsak dan, Setveni koledar, Lunine bukve, koledar Traktorji, koledar Moj mali svet, koledar Konji.

Še nekaj novejših knjižnih uspešnic, ki jih ne spreglejte na naši stojnici:  Podeželske sladice, Potice, Pletene pošasti za male pošastneže, Apiterapija, Fermentiranje, Rastlinjaki na vrtu, Stročnice, Praznične mize, Izdelava klobas, salam,….

Knige založbe Kmečki glas, ki bodo na voljo na sejmu, prelistajte tukaj: http://zalozba.kmeckiglas.com/

Konec novembra se torej vidimo na sejmu,  predstaviniki na še založbe bomo veliko na sejmskem prostoru –  obiskovalcem na voljo za nakupe, pogovor, nove ideje, vprašanja, bodoče sodelovanje. Vabljeni.